085 - 580 41 44

Opslagruimte Haarlem nodig?

Opslagruimte in Velserbroek

Gaat u verhuizen in Velserbroek of omgeving en kunt u niet al uw spullen direct meenemen naar uw nieuwe woning? Kies dan voor het huren van opslagruimte in Velserbroek. Wij bieden u altijd een opslagunit van een geschikte grootte waarin uw spullen warm en droog worden opgeslagen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw inboedel; deze is veilig opgeslagen tot op het moment dat u er weer gebruik van wilt maken! Ook in veel andere situaties is het huren van een opslagruimte ideaal. Heeft u bijvoorbeeld thuis geen geschikte plaats om uw kerstartikelen te bewaren? Of de oude kleding van uw kinderen? Opslagruimte biedt de uitkomst.

In Velserbroek kunt u bij ons gemakkelijk een opslagruimte huren voor zowel korte als lange perioden. Wij bieden u altijd de opslagruimte die bij uw spullen past; archiefopslag, miniopslag of zelfs een garagebox voor uw auto of caravan. Voor opslagruimte in Velserbroek bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Haarlem.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging