Dozen verhuizen naar opslag
De goedkoopste en meest veilige oplossing voor gebrek aan ruimte! Vraag vrijblijvend een offerte aan

Motorstalling in Haarlem

Als u een veilige plaats zoekt waar u in de wintermaanden uw motor kunt stallen, bent u bij ons aan het juiste adres. Naast reguliere opslagruimte in Haarlem, bieden wij u namelijk ook verschillende mogelijkheden voor motorstalling. Deze opslagunits zijn speciaal geschikt voor de stalling van motoren. Onze motorstalling is verwarmd, droog en schoon en wordt uiteraard uitstekend beveiligd. U kunt in Haarlem uw motor winterbestendig bij ons opslaan! Motorstalling is bedoeld voor particuliere motorbezitters en voor motordealers of garages die stallingsplekken te kort komen.

Mogelijkheden voor motorstalling

Als u in Haarlem of in de omgeving van Haarlem op zoek bent naar een geschikte plaats voor motorstalling in de maanden oktober tot en met april, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende opties voor motorstalling:

• Budget (met meerdere motoren in één unit)
• Comfort (voor één motor)
• Comfort+ (eigen unit voor twee motoren)

Wilt u meer weten over onze verschillende typen motorstalling in Haarlem? Of wilt u direct opslagruimte huren? Bel dan naar 0800-4445063 (gratis) of vul het hiernaast weergegeven contactformulier in. Heeft u het contactformulier ingevuld? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.