085 - 580 41 44

Opslagruimte Haarlem nodig?

Goedkope miniopslag in Haarlem

Gaat u verbouwen, of bent u in blijde verwachting? Zoekt u een plaats voor tijdelijke opslag, of heeft u ruimtegebrek en wilt u een aantal van uw spullen elders opslaan? Wij bieden u een oplossing. Wij verhuren namelijk opslagruimte voor veel verschillende soorten goederen in Haarlem, zoals miniopslag. Miniopslag is een uitkomst wanneer u net die paar extra eigendommen niet meer kwijt kunt in uw eigen huis.

Onze miniopslag in Haarlem is veilig, droog en schoon. De miniopslag is voorzien van een beveiligingssysteem en van klimaatregeling. Bij ons in Haarlem bent u er dus van verzekerd dat uw spullen niet beschadigd worden, of kwijt raken. Daarnaast is de opslagruimte in Haarlem goedkoop. Wij durven gerust te zeggen dat onze miniopslag zelfs de goedkoopste is van heel Nederland! Bij ons kunt u al miniopslag huren vanaf €1,40 per week.

Hoe werkt het huren van opslagruimte?

Miniopslag in Haarlem is een soort ‘doe het zelf’ opslag. U beheert uw eigen miniopslag op tijden dat het uzelf het beste past. U bepaalt hoeveel ruimte u nodig heeft en met behulp van onze kennis en ervaring berekenen wij samen met u welke ruimte het meest geschikt is. Na inschrijving kunt u direct gebruik maken van uw persoonlijke miniopslag waar u zeven dag per week terecht kunt. U kunt dus gemakkelijk een aantal van uw eigendommen ophalen, of erbij plaatsen.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Haarlem.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging