085 - 580 41 44

Opslagruimte Haarlem nodig?

Ruimtegebrek in Haarlem

Heeft u ruimtegebrek doordat u teveel spullen heeft? Of bent u net verhuisd naar een kleiner huis in Haarlem en heeft u daarom last van ruimtegebrek? Dan bieden wij u uitkomst. Wij verhuren namelijk opslagruimte voor veel verschillende soorten goederen in Haarlem. Heeft u een tweede auto waar u eigenlijk geen ruimte voor heeft? Dan kunt u bij ons ook garageboxen huren. Voor de verhuur van opslagruimte in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Geen ruimte voor uw auto of motor?

Heeft u ruimtegebrek voor uw motor of auto in Haarlem? Dan heeft u bij ons ook de mogelijkheid om deze te stallen. Dit kan in een verwarmde, droge en veilige unit, maar ook op één van onze beveiligde parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn beveiligd door middel van een camera en hekwerk. Alleen maar voordelen als u bij ons opslagruimte huurt!

Heeft u nog vragen over onze diensten en tarieven? Of wilt u direct uw ruimtegebrek in Haarlem oplossen door gebruik te maken van onze opslagruimte? Bel dan naar 085 - 580 41 44 of vul het hiernaast weergegeven contactformulier in.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Haarlem.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging