085 - 580 41 44

Opslagruimte Haarlem nodig?

Zoekt u archiefopslag in Haarlem?

Zoekt u een droge, schone en vooral veilige opslagruimte in Haarlem voor uw papieren? Stop dan met zoeken, want wij bieden u archiefopslag aan waar u met een gerust hart uw gevoelige documenten op kunt slaan. Veel bedrijven hebben papieren die niet weggegooid mogen worden, maar waar eigenlijk ook geen ruimte voor is. Archiefopslag is dan de oplossing. Al vanaf €1,40 per week kunt u bij ons terecht voor opslagruimte in Haarlem. Niet alleen kleine en grote bedrijven kunnen bij ons terecht voor archiefopslag, ook uw particuliere administratie staat bij ons op het juiste adres.

Veilige en schone archiefopslag huren

Onze archiefopslag is uniek en is voorzien van een eigen unitbeveiliging – uniek in Nederland – en een klimaatregeling. Op die manier staan uw documenten droog, schoon, maar vooral veilig. U hoeft niet bang te zijn dat anderen erbij kunnen, alleen u heeft toegang tot de archiefopslag. Woont u in Haarlem of in de omgeving van Haarlem en heeft u direct archiefopslag nodig? Bel dan naar 085 - 580 41 44 of vul het hiernaast weergegeven contactformulier in. Heeft u het contactformulier ingevuld? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Haarlem.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging